pondělí 23. února 2015

AIR CAFE WELCOMES GEORGE "BECHEROVKA" NĚMEC.

Pamatujete si ještě na návštěvu Haryho z legendárního Black Angel's v Air Cafe? Uplynulo pár měsíců a Air Cafe v Brně nás zase potěšilo návštěvou úspěšného člověka za barem. Tentokrát jsme čekali na jihomoravského rodáka jménem George "Becherovka" Němec. Fenomén, který má za sebou úspěchy nejenom u nás, ale také za oceánem. 



George Němec je člověk, který uspěl mezi těžkou konkurencí v zahraničí. Jeho nesčetné úspěchy sahají do Austrálie, kde bylo jeho koktejlové menu vyhlášeno jako nejlepší v roce 2007. Působil jako barman a bar manažer, přičemž se v roce 2009 se přesunul do Shanghaje, kde fungoval jako poradce, kouč a reprezentoval čínskou barovou scénu v rámci světa. Becherovka je jeden z dalších úspěchů, další obsáhlá kapitola, které se věnuje po celém světě. Jako globální ambasador se snaží Becherovku přiblížit nové generaci a svými drinky ukázat, že Becherovku budete chtít pít celý večer.



S Georgovým menu jsem měla možnost se setkat před cca rokem v Baru, který neexistuje. Věděla jsem, že drinky budou dobré, a proto jsem si nenechala ujít ani tuto událost. Bar očekával plnou kapacitu a rezervace se dělaly dlouho dopředu. Pro tento večer bylo Georgem připraveno menu složené z pěti drinků, jak jinak než s použitím Becherovky, která tvořila hlavní složku těchto drinků. Ochutnat jste tak mohli průřez světových drinků za hudby dj Javase.



První drink Beton Boutique byl servírovaný v typickém becherovském hrnečku a jak jsme mohli očekávat, byl na první ochutnání hořký, protože mimo Becherovky obsahoval i tonic. Jakmile se jej člověk rozpil, pil se příjemně a byl hodně osvěžující. 







Mini Spanky Tini svou chutí připomínal Campari nebo Negroni. Měl výrazně pomerančovou chuť. Fanoušky těchto drinků nezklamal.







Bohemian s čerstvou citrónovou šťávou a ananasem se řadil mezi ty sladší. Někdo tam ananas cítil, někdo ne. Každopádně slavil úspěch nejen u žen. 





Poslední drink, který jsme zkoušeli, byl Larger Fizz, který obsahoval mimo jiné i vejce a slavil taktéž úspěch. Patřil mezi drinky jemné a méně hořké a někteří u našeho stolu si jej dávali i opakovaně.

Ačkoliv nejsem fanouškem Becherovky, drinky, které se představují v Brně Georgem patří mezi jedny z nejlepších, které jsem kdy pila. Mám své oblíbence z dílny Black Angel's, ve Spirit baru, které si pamatuji a dávám si je pravidelně. Všechny drinky byly osvěžující a lehké, vůbec bych se nebála je pít pravidelně. Udělaly obrovský dojem a u mě rozhodně předčily očekávání. Pozitivní pro mě bylo, že jsem u nich neseděla hodinu, jak to bývá u některých typů zvykem, ale pily se samy.




Celý večer se tým Air Cafe a George nezastavili a profesionalita za barem byla cítit každým coulem. Pokud jste si s menu nevěděli rady, personál vám drink ochotně doporučil a váš názor je zajímal. A proto obrovský dík za příjemný večer celému baru!





A co vy? Byli jste s námi v Air Cafe? Který drink vám chutnal nejvíce? 

Další zajímavé nápady na koktejly z Becherovky můžete najít na stránkách Becherovky anebo se zastavte do Air Cafe, kde vám umíchají jejich Becher's Mai Tai. 

Sandra

Žádné komentáře:

Okomentovat